Vai ir izmaiņas uzturēšanās atļaujas saņemšanai, ja trešo valstu pilsonis ir ārvalsts komersanta pārstāvniecības pārstāvis?

Grozījumi Imigrācijas likumā paredz papildu prasības ārvalsts komersantu pārstāvniecībām, proti, uzņēmumam ārvalstī jābūt reģistrētam vismaz pirms pieciem gadiem, jānodarbina vismaz 50 darbinieki, kā arī tā gada apgrozījumam jāpārsniedz 10 miljoni eiro un tam nav nodokļu maksājumu parādu. Uzturēšanās atļauju var iegūt uz laiku, kas nepārsniedz divus gadus. Pēc šī termiņa beigām trešo valstu pilsonis turpmāko divu gadu laikā nav tiesīgs pieprasīt termiņuzturēšanās atļauju sakarā ar šo mērķi. Ar šīm izmaiņām ir vēlme nodrošināt, lai Latvijas tirgū ienāk tikai perspektīvi uzņēmumi.

(Informācija ievietota 26.06.2017.)

Atpakaļ
Konsultācijas Rīgā
+371 25565098 (I-V 9:00-17:00)
+371 28612120 (I-V 9:00-17:00)

+371 67898343 (I-V 9:00-20:00)
Skype: PatverumsDM
Lāčplēša iela 75 - 1 B, Rīga
Konsultācijas reģionos
Latgale
+371 25723222
Kurzeme
+371 25719118
Vidzeme
+371 25719266
Zemgale
+371 25719588
Noderīgi

Pasākumu kalendārs
2019
Jūlijs 
POTCPSSv
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
 
First Steps in Latvia First Steps in Latvia
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu.
Turpinot izmantot mūsu vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Vairāk šeit. OK